کیوا نام بنیادی اینترنتی است با هدف توانمند سازی نیازمند ترین کارآفرینان در سراسر جهان، بکمک تلاش های بسیار کوچک فردییِ داوطلبان کمک رسان.
کاری بس سترگ، اما با گامهایی کوچک و اقداماتی که از عموم ما، مردم برمی آید.
بد نیست با آن بیشتر آشنا شویم و…
شاید خودمان هم دست در جیبی کنیم و آستین ابتکاری بالا بزنیم، که فردا بسیار دیر است!کیوا معجزهی اینترنت برای کاهش رنج فقر است. شاید از دست و توان تو هم کاری برآید.
توضیحی مهم در مورد دو واژهی فقر و فلاکت:
به زبان ساده، فلاکت پدیدهای است که کیفیت زیست انسان، بهروزی و نیک -بودی اش را پاییین می برد و میتواند (دقت بفرماییدکه : می تواند و ممکن است که ) همراه فقر ناخواسته هم باشد. فقر در این جا کمبود امکاناتی زندگی است نسبت به استانداردهای مادّی حداقلی برای تامین زندگیِ پر شورِ با معنا و سرافرازانه. اما فقر خودخواسته هم میتواند وجود داشته باشد که در این صورت، کاملا از چیزی به نام فلاکت خالی است. یعنی کسی باشد که با تصمیم سنجیده و آگاهانه، امکاناتی در احتیار دارد که پایینتر از استاندارههای مادی متوسط یا حداقلی هستند، اما حس فلاکت ندارد و به زبان ساده، چشم و دل اش سیر است و در عین حال، مشغول لذت بردن از زندگی و حیات لذت بخش خود است و احساس نیاز به چیزی بیشتر ندارد. به این ترتیب، او میتواند برای خود، ثروتمندترین ثروتمندان باشد و سربلند و سرافراز هم زندگی کند.
اما آدم فلک زده، هم ممکن است با استانداردهای حداقلی یا متوسط جهانی، هم بسیار یا کمی ثروتمند باشد؛ یا، بسیار فقیر یا کمی فقیر؛ و در همه حال چشم و دلاش گرسته باشد و چشماش همیشه به دنبال “بیشتر از این!” بدود.
در کیوا قرار است این خانمها و آقایان محترم، از حس کشندهی فلاکت نجات بیابند و نه این که ثروت کلانی بدست آورند.
این کلیپ را لطفا ببینید و به کیفیت لبخندها و زبان بدن در آن توجه چند باره کنید، بله! توجه چند باره، شاید ما را به شهودی از تفاوت فقر و فلاکت نزدیک کند.
خوانندهی گرامی،
– به نقد و نظرتان در همین زیر، خوشآمد گفته میشود، چون ارزشآفرین و مددکار رشد اندیشه است! – میتوانید مشترک سایت شوید، با دادن یک ایمیل (در زیر همین نوشته). – آدرس کانال تلگرام: www.telegram.me/GahFerestGhKeshani – پروفایل کامل تر در سایت کاوچ سرفینگ: www.couchsurfing.com/keshani |
2 پاسخ