کیوا، معجزه‌ی اینترنت برای کاهش فلاکت ناشی از فقر!

where_map

کیوا نام بنیادی اینترنتی است با هدف توانمند سازی نیازمند ترین کارآفرینان در سراسر جهان، بکمک تلاش ‏های بسیار کوچک فردی‌یِ داوطلبان کمک رسان. ‏
کاری بس سترگ، اما با گام‌هایی کوچک و اقداماتی که از عموم ما، مردم برمی آید.‏
‏ بد نیست با آن بیشتر آشنا شویم و… ‏
شاید خودمان هم دست در جیبی کنیم و آستین ابتکاری بالا بزنیم، که فردا بسیار دیر است!‏کیوا معجزه‌ی اینترنت برای کاهش رنج فقر است. شاید از دست و توان تو هم کاری برآید.

با پیوستن به کیوا، می توان آن را تکمیل و کم عیب تر کرد و به باز توزیع جهانی‌ی ثروت های هر چند کوچک خود و اطرافیان خود یاری رساند.

3733d48b9611fc8a3a52d54bde9903b2

کیوا شبکه‌ی جهانی و معتبری است به آدرس http://www.kiva.org/ ، برای گردآوری‌ی پول، شناسایی‌ نیازمندترین کارآفرینان، معرفی و عرضه‌ی آنان در اینترنت به تمام کاربران اینترنتی که توانایی‌ی مالی‌ی بیشتری دارند، اتصال هر دو طرف ماجرا به یکدیگر و کمک به انتقال این پول به نیازمند ترین کارآفرینان، چه در ایران و چه در سایر نقاط جهان.
هر کس که وظیفه‌ای برای باز توزیع ثروت بر گردن خود می بیند، می‌تواند در این شبکه وارد شود و پس از اطمینان یافتن از امانت داری ی شبکه، پول خود را شخصا بصورت وام به کارآفرین نیازمندی که خودش شناسایی کرده؛ تحویل دهد؛ روند مصرف پول خود را پیگیری نموده، و آن را باز دریافت کند.
سازمان ها و مجامع مهم و سایت های معتبری همچون گوگل، پی پال، ویزا، یاهو، اینتل، یوتیوب، فیس بوک، لینکد این، اَمریکن اکسپرس، مایکروسافت و استارباکز از این شبکه حمایت کرده و کلیات کار آن را ضمانت می کنند. در عین حال طبیعی است کسانی که بخواهند با کمک این شبکه، به ندای وجدان خود پاسخ دهند، طبعا باید شخصا به قدر اقناع خود و به قدر کفایت، از امانت داری و صحت‌کار عناصر شبکه اطمینان پیدا کنند.
برای آشنایی بیشتر با این نهاد، در لینک زیر ترجمه‌ی صفحاتی از سایت کیوا آمده‌است که خواندنی است:

cbded064fde7e657f238c763e3fb7c87
توضیحی مهم در مورد دو واژه‌ی فقر و فلاکت:

به زبان ساده، فلاکت پدیده‌ای است که کیفیت زیست انسان، بهروزی و نیک -بودی اش را پاییین می برد و می‌تواند (دقت بفرماییدکه : می تواند و ممکن است که ) همراه فقر ناخواسته هم باشد. فقر در این جا کمبود امکاناتی زندگی است نسبت به استانداردهای  مادّی حداقلی برای تامین زندگیِ پر شورِ با معنا و سرافرازانه. اما فقر خودخواسته هم می‌تواند وجود داشته باشد که در این صورت، کاملا از چیزی به نام فلاکت خالی است. یعنی کسی باشد که با تصمیم سنجیده و آگاهانه، امکاناتی در احتیار دارد که پایین‌تر از استانداره‌های مادی متوسط یا حداقلی هستند، اما حس فلاکت ندارد و به زبان ساده، چشم و دل اش سیر است و در عین حال، مشغول لذت بردن از زندگی و حیات لذت بخش خود است و احساس نیاز به چیزی بیشتر ندارد. به این ترتیب، او می‌تواند برای خود، ثروتمند‌ترین ثروت‌مندان باشد و سربلند و سرافراز هم زندگی کند.
اما آدم فلک زده، هم ممکن است با استانداردهای حداقلی یا متوسط جهانی، هم بسیار یا کمی ثروتمند باشد؛ یا، بسیار  فقیر یا کمی فقیر؛ و در همه حال چشم و دل‌اش گرسته باشد و چشم‌اش همیشه به دنبال “بیشتر از این!” بدود.

در کیوا قرار است این خانم‌ها و آقایان محترم، از حس کشنده‌ی فلاکت نجات بیابند و نه این که ثروت کلانی بدست آورند.
این کلیپ را لطفا ببینید و به کیفیت لبخند‌ها و زبان بدن در آن توجه چند باره کنید، بله! توجه چند باره، شاید ما را به شهودی از تفاوت فقر و فلاکت نزدیک کند.

خواننده‌ی گرامی،

– به نقد و نظرتان در همین زیر، خوش‌آمد گفته می‌شود، چون ارزش‌آفرین و  مددکار  رشد اندیشه است!

– می‌‌‌توانید مشترک سایت شوید، با دادن یک ایمیل (در زیر همین نوشته).

–  آدرس کانال تلگرام: www.telegram.me/GahFerestGhKeshani

– پروفایل کامل تر در سایت کاوچ سرفینگ:   www.couchsurfing.com/keshani 

 

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.