(لینک نمودار کامل بالا: goo.gl/wDPj7L )
مقالهی ویکی پدیا در همین مورد به ما کمک می کند تا اهمیت این نقش و فایده را بفهمیم و درس های خود را از این پروژه بگیریم. در پایان ِ این مقال، فایل پاور پوینتی خواهد آمد که حاصل ۲۵ سال کار در سطح جهان است و برای ما ایرانیان آموزه های فراوانی با خود دارد. در ادامهی فایل پاورپوینت، فهرستی شگفت آور از ملت های شاد و ناشاد می آید که آنهم درس های مکمل خود را دارد. اما یک نکته:
یادمان باشد که نتایج هیچ پروژهی پژوهشی بویژه در زمینهی علوم انسانی، نباید کاملا قطعی و مطلق تلقیشود، بویژه آنکه همواره با افزایش محدودیت ِ فراوانیی نمونههای مورد بررسی، امکان تعمیم بخشی و کلیت پذیری هر نتیجهای کمتر میشود.
لینک زیر فایل پاورپوینتی رادر خود دارد که ماحصل کار را ارائه کرده است و نمودارهایش با دقتی بسیار زیاد به فارسی برگرداندهشدهاست:
برای دانلود نوشته:
برای تکمیل بیشتر این یافتههایتان میتوانید به این سایت حتما نگاه کنید تااز نظر میزان و جود عوامل ۹ گانهی احساس خوشبختی در میان کشور های جهان، مقایسه های شگفت انگیزی انجام دهید و با نتایج پیشین مقایسه کنید:
https://www.dropbox.com/s/j82udpcqog4x1ju/CWVC.pdf?dl=0
شاخص های جهانی نیک-بودی و موقعیت هر ملت در کل جهان ازین نظر:
http://www.prosperity.com/globe#AUT
http://www.prosperity.com/globe#IRN
http://www.prosperity.com/download_file/view_inline/2857
عوامل ۹ گانه ادراک خوشبختی در سایت لگاتوم (یا خوشبختی، پراسپریتی)، به ترتیب در زیرِ هم، آمدهاند.
خوانندهی گرامی،– به نقد و نظرتان در همین زیر، خوشآمد گفته میشود، چون ارزشآفرین و مددکار رشد اندیشه است! – مشترک سایت شوید، با دادن یک ایمیل (در زیر همین نوشته).– آدرس کانال تلگرام: www.telegram.me/GahFerestGhKeshani – پروفایل کامل تر در سایت کاوچ سرفینگ: www.couchsurfing.com/keshani |